top of page

Fri, 21 Apr

|

Keerbergen

PSYCH-K® Basis training NL (3-daagse)

In deze workshop krijg je zelf de tools in handen om alle beperkende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. Je leert technieken aan om deze overtuigingen blijvend in je systeem te zetten, om je systeem in rust te brengen en om alle stress te transformeren.

Registratie is afgesloten. Wil je toch nog meedoen, bel me dan even.
Naar Agenda
PSYCH-K® Basis training NL   (3-daagse)
PSYCH-K® Basis training NL   (3-daagse)

Time and location

21 Apr 2023, 09:00 – 23 Apr 2023, 17:00

Keerbergen, 3140 Keerbergen, België

About the event

Basis workshop PSYCH-K®

"Truly the greatest gift you can give is that of your own self-transformation."  - Lao Tzu -

In deze workshop krijg je zelf de tools in handen om alle beperkende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen.

Je leert technieken aan om deze overtuigingen blijvend in je systeem te zetten, om je systeem in rust te brengen en om alle stress te transformeren. 

Dag 1-

- Overtuigingen, waar ze vandaan komen en hoe ze ons dagelijks leven beïnvloeden. Ik zal je voorbeelden van overtuigingscycli laten zien, zodat je echt de impact kunt begrijpen van al deze onderbewuste overtuigingen in ons dagelijks leven.

- Drie niveaus van de geest en hoe we met elk niveau samenwerken om succesvolle, langdurige veranderingen in ons leven aan te brengen.

- Wat is een PSYCH-K® balans en meer over PSYCH-K®.

- Spiertesten waarmee we rechtstreeks kunnen communiceren met onze onderbewuste geest.

- Twee PSYCH-K® balansen - de processen die kunnen worden gebruikt om beperkende overtuigingen in het onderbewustzijn te transformeren naar bevrijdende en ondersteunende overtuigingen.

Dag 2

- Hoe je je eigen persoonlijke goed geformuleerde doelovertuiging kunt maken die je helpen om de levenservaringen te krijgen die je wilt en wenst.

- Verduidelijking voor het onderbewustzijn - hoe u zult weten dat u uw doel hebt bereikt.

- Verborgen voordelen: als er enige voordelen verbonden zouden kunnen zijn in uw oude gedrag, wat zouden die voordelen dan kunnen zijn.

- Verschillende categorieën met 77 doelovertuigingen die betrekking hebben op de gebieden: relaties, persoonlijke macht, zelfwaardering, welvaart, verdriet en verlies, spiritualiteit en gezondheid en lichaam.

- Basisprincipes van de natuur - 33 overtuigingen die zijn geïnspireerd door het werk van Bruce Lipton over de natuur en wat we van haar kunnen leren.

- PSYCH-K® principes en -filosofieën

- De perceptie van een stressvolle situatie transformeren: verleden, heden of toekomst, inclusief trauma, fobieën en algemene uitdagingen voor het leven.

- Zelftest technologie voor zelfspiertesten waarmee u de PSYCH-K® balans voor uzelf kunt gebruiken als u alleen bent.

Dag 3

- Gebruik van PSYCH-K® in uw dagelijks leven: hoe u, van waar u nu bent, naar waar u wenst te geraken op de eenvoudigste en meest effectieve manier. Hier brengen we alles samen wat je hebt geleerd. Er zal een oefensessie zijn, waarmee je het vertrouwen hebt om het PSYCH-K® proces met jezelf en anderen te gebruiken zodra je de workshop verlaat.

- Waar te gaan vanaf hier: welke andere PSYCH-K® workshops beschikbaar zijn.

- Het PSYCH-K® Gaia-project

- Afsluiten van de workshop.

Werken met PSYCH-K® is een levenskeuze om ons Beste Zelf te worden en ons geluk te realiseren.

 

Werktijden: 

1ste dag van 9u30 tot 18u, 

2de dag van 9u00 tot 17u, 

3de dag van 9u00 tot 17u.

Investering

- Prijs van de workshop: € 900 (driedaagse)

- Herhalen van de workshop kan voor 240€

Er is een mogelijkheid tot afbetaling voor mensen met een beperkt budget. Neem gerust contact op met Sabine Raveschot.

Na workshop ondersteuning:

Na de workshop is er een vervolg zoommeeting waar je al je vragen en zorgen kunt stellen.

Daarnaast is er een maandelijkse zoommeeting en een WhatsApp-groep waar je vrijblijvend aan kunt sluiten. Hier worden vooral delen van de workshop opgefrist, vragen beantwoord, rond thema's gewerkt, ervaringen gedeeld en ervaar je steun vanuit de groep.

Opgelet! 

Een inschrijving is een wederzijds engagement. Wie minder dan 14 dagen tevoren een workshop afzegt, engageert er zich toe de helft van de workshop te betalen.

Wie niet opdaagt of minder dan 5 dagen tevoren afzegt, engageert zich ertoe de hele workshop te betalen. Een workshop is namelijk ook een engagement t.a.v. een locatie en accommodatie.

Share this event

bottom of page