top of page

Fri, 02 Dec

|

Praktijk Sabine Raveschot

Chinese bewegingsleer

De essentie van deze reeks ligt in het ervaren van hoe je stap voor stap kan komen naar meer lichaamsbewustzijn, een goede houding, sterke structuur en in je center komen te staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Chinese bewegingsleer
Chinese bewegingsleer

Time and location

02 Dec 2022, 19:00 – 20:15

Praktijk Sabine Raveschot, Domien Liekenslaan 20, 3140 Keerbergen, België

About the event

Deze methode heeft als doel om op een ontspannen doch krachtige manier te leren bewegen. 

De essentie van deze cursus ligt in het ervaren van hoe je stap voor stap kan komen naar meer lichaamsbewustzijn, een goede houding, sterke structuur en in je center komt te staan.Waardoor je ruimte creëert en onnodige spanningen in het lichaam kan loslaten. We gaan samen op zoek naar de connectie tussen lichaam en geest. De kwaliteit van wat we doen, waarom we dit doen en de leuke uitdagingen die bij ieder van ons naar voren komen, definiëren ons flexibel lessenpakket. 

Alle oefeningen kennen hun oorsprong uit Qi Gong, Tai Chi en Kungfu. Algemeen geweten is dat oosterse bewegingsvormen goed zijn voor jouw gezondheid, de ontwikkeling van jouw lichaam en martiale toepassingen kunnen hebben. 

We gaan op een bewuste manier aan de slag met basisoefeningen die onze gewrichten en spieren losmaken, met aandacht voor een goede lichaamsstructuur. We houden de groep beperkt zodat alle deelnemers de juiste aandacht krijgen om er een toffe les van te maken. Deze initiatiecursus loopt van oktober toe eind december. Open voor iedereen die interesse heeft voor een andere manier van lichaamsbeweging. 

Lesgever is Renaat Scheelen 

Wens je meer info over deze lessen of heb je specifieke vragen, neem dan gerust contact op met Renaat. 

renaatscheelen@gmail.com

Je 1ste les is een gratis proefles. Indien je wenst verder deel te nemen, dan is het 12€ per les.

Share this event

bottom of page